Behandelingen

Laser Hair Removal

Afspraak maken

FAQs

De laser is absoluut geschikt voor ieder huidtype. De DIODE laser is de meest effectieve methode voor laserontharing en bij Spaaz werken wij met geavanceerde lasers die het mogelijk maken om ook elk haartype te behandelen. 

Indien je zwanger bent raden wij een behandeling met de laser af. Tijdens de zwangerschap kan het hormoonhuishouden zorgen voor een andere haargroei dan je normaal gewend bent. Dit kan het resultaat vertekenen en hierdoor pakt de behandeling misschien anders uit dan je verwacht had.

De behandeling is geschikt voor iedere huid- en haartype behalve de grijze haren. Waar het vroeger een taboe was voor mannen om ongewenst haar weg te laten laseren zien wij nu dat ook mannen dit steeds vaker doen.

Iedere huidtype en haargroei is anders. Gemiddeld zijn er tussen de 6 en 8 behandelingen nodig.

De behandeling is nagenoeg 100% pijnloos. Maak een afspraak voor een intake en een proefbehandeling en ervaar het zelf.

Voor de behandeling zal er altijd een intake gesprek plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk om de wensen van de klant goed in kaart te brengen en de klant te informeren over wat hij/zij van de behandeling kan verwachten. Daarnaast stellen wij je een aantal vragen m.b.t. jouw gezondheid.Bij het maken van jouw eerste afspraak ontvang je een Voor- en Nazorg protocol zodat je - voor het meest optimale resultaat - goed voorbereid bent op de behandeling.

Vanaf de eerste behandeling zul je al zichtbaar verandering zien in de haargroei. De haartjes komen dunner terug en de dichtheid wordt kleiner. De haartjes zullen na 2 tot 3 weken uitvallen en je merkt direct na de behandeling merkbaar verschil in de vorm van minder stoppeltjes. 

Ja, die is er zeker. Bij Spaaz word een minimum leeftijd gehanteerd van 18 jaar. Naast de juridische aspecten zijn er ook lichamelijk aspecten die we afwegen in ons besluit niet onder de 18 jaar te behandelen. Het lichaam is op  jonge leeftijd namelijk nog zeer in ontwikkeling en het hormoonhuishouden zorgt er dan voor dat er geen optimaal resultaat behaald kan worden. 

Wij raden aan om de laserbehandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen. Naarmate de sessies vorderen, afhankelijk van de voortgang, kan deze periode verlengd worden. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar vanaf de eerste sessie. Naarmate de behandeling vordert wordt de groei van de rest van de haren vertraagd en worden de haren dunner en schaarser. Voor een optimaal eindresultaat is het belangrijk dat je het behandeltraject afmaakt.

[ Zone naar keuze vrij te bepalen ]

Summer Deal Full body pakket (5 sessies) per sessie € 100,-

Losse sessies per zone:

1 zone per sessie € 50,-

3 zones per sessie € 100,-

7 zones per sessie € 200,-

Original Image Before
Modified Image After
proef shot
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Reserveer dan een gratis proefbehandeling. Tijdens deze proefbehandeling bekijken we uw huid- en haartype, leggen we u alles uit over de behandeling en beantwoorden we al uw vragen.
Inplannen
Let's start
Ben je er klaar voor om definitief geholpen te worden bij het laseren van ongewenst haar of heb je al eerder gelaserd en ben je toe aan een touch up? Bekijk onze planning wanneer we je kunnen helpen.
Afspraak maken