NU IN NEDERLAND!

Head Spa

Afspraak maken

FAQs

Japanese head Spa (Herbal Head SPA) is een professionele verzorgingstechniek gericht op de hoofdhuid en het haar, meestal geleverd door professionele schoonheidsspecialisten of masseurs. Hoofd-SPA omvat hoofdmassage, stoombehandeling, natuurlijke kruidenverzorging, shampoo, conditioner en haarserum, wat zorgt voor een totale ontspanning en verzorging. De Herbal Head SPA is een zeer effectieve traditionele Chinese hoofdhuidverzorging, waarbij natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de hoofdhuid op maat te verzorgen en de voedingsstoffen aan te vullen die het haar nodig heeft, de bloedsomloop te bevorderen, de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, haargroei te bevorderen, haarkwaliteit te verbeteren en de algehele gezondheid te verbeteren.

Het belangrijkste doel van Head Spa(haar/hoofdhuidverzorging) behandeling is om de haargroei te bevorderen, de glans en veerkracht van het haar te vergroten, roos te verminderen, haaruitval te voorkomen, jeuk te verminderen en de hoofdhuid gezond te houden door de hoofdhuid en het haar te verzorgen. Verschillende behandelingsschema's zijn ontworpen voor verschillende problemen, zoals roos, overmatige talgproductie, droog haar, dunner wordend haar, enzovoort. Verschillende massagetechnieken, stoomwassing, hoofd watercirculatie verzorging, natuurlijke kruidenbehandeling, haarwasproducten, conditioner en essentiële oliebehandelingen worden er toegepast voor een behandeling op maat.

Een head spa begint met het bekijken van de hoofdhuid en haar structuur. Vervolgens wordt de behandeling natuurlijk aangepast op basis wat jouw hoofdhuid en haar nodig hebben. Er worden bijvoorbeeld essentiële oliën aangebracht, waarna je wordt gemasseerd, je haar wordt grondig gereinigd en we eindigen de behandeling met een voedende haar masker.

Het masseren van de hoofdhuid heeft enkele voordelen: het kan dode huidcellen en productophoping van de hoofdhuid verwijderen, waardoor deze kan ademen, en het kan de bloedsomloop verbeteren. Verhoogde bloedtoevoer naar de hoofdhuid stimuleert zenuwuiteinden en voedt de haarzakjes om haargroei te bevorderen.

De Japanese Head Spa biedt niet alleen voordelen voor haarverzorging en schoonheid, maar kan ook voordelen bieden voor de gezondheid van het lichaam. Hoofdmassage kan de bloedcirculatie bevorderen, hoofdpijn, slapeloosheid en kan ook helpen bij het kalmeren van de geest, het verminderen van stress. Daarom is haar en hoofdhuid behandeling een populaire levensstijl geworden in Azië om gezond te blijven en wordt het steeds populairder in Europa.

Het verzorgen van je haar en hoofdhuid is belangrijk om het hoofdhuidgebied te verbeteren, haargroei te bevorderen en een gezonde hoofdhuid te behouden. De kwaliteit van het haar is nauw verbonden met de gezondheid van de hoofdhuid. Als deze beschadigd is of het gebied van de hoofdhuid niet goed is, kan dit de groei en gezondheid van het haar beïnvloeden.


Haarverzorging en Herbal Head SPA hoofdhuidbehandelingen kunnen effectief de hoofdhuid reinigen, overtollige talg en vuil verwijderen, de bloedcirculatie van de hoofdhuid bevorderen en voldoende voedingsstoffen en zuurstof aan het haar leveren. Tegelijkertijd kan hoofdhuidverzorging ook de talgafscheiding van de hoofdhuid reguleren, overmatige droogheid of olieachtigheid en problemen zoals roos en haaruitval voorkomen.

Bovendien kan hoofdhuidbehandeling ook beschadigd haar herstellen, de elasticiteit en glans van het haar vergroten. Door het gebruik van hoofdhuidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en plantaardige etherische oliën, kan het haar vocht, voeding en herstel krijgen, waardoor het haar gezonder, veerkrachtiger en glanzender wordt.Een herbal spa omvat doorgaans de volgende behandelingen:

Diepe reiniging van de hoofdhuid: Door de hoofdhuid diep te reinigen en olie, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen, worden de haarzakjes ontstopt en kan de hoofdhuid ademen. Dit verbetert de gezondheid van de hoofdhuid en vermindert de vettigheid.

Hoofdmassage van de meridianen: Door de hoofdhuid te masseren wordt de bloedsomloop gestimuleerd, spanning in de hoofdhuid verlicht en haargroei bevorderd.

Stoombehandeling: Door middel van stoom wordt de hoofdhuid en het haar voorzien van voldoende zuurstof. Dode huidcellen worden verwijderd, de haarzakjes worden ontstopt, de droogheid van de hoofdhuid wordt verminderd en de haargroei wordt bevorderd.

Watercyclus behandeling: De hoofdhuid en het haar worden gereinigd en gehydrateerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de gezondheid van de hoofdhuid wordt verbeterd en vermoeidheid wordt verlicht.

Natuurlijke voedingsbehandeling: Natuurlijke verzorgingsproducten worden gebruikt in combinatie met professionele technieken om de hoofdhuid te verzorgen. De verzorgingsproducten dringen diep door in de hoofdhuid, stimuleren de bloedsomloop, voeden het haar en reguleren tegelijkertijd de talgafscheiding van de hoofdhuid. Dit voorkomt overmatige droogheid of vettigheid van de hoofdhuid, verbetert de gezondheid, vermindert roos en voorkomt haaruitval, jeuk en hoofdpijn.

Haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten: Hoogwaardige shampoos, conditioners, haarserums, etc. worden gebruikt voor professionele verzorging om haarschade te verminderen en de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren, waardoor het haar gezonder, veerkrachtiger en zachter wordt. Vraag naar onze producten voor thuisgebruik.

Gepersonaliseerde behandeling:Afhankelijk van verschillende hoofdhuid problemen wordt een gepersonaliseerde behandeling gegeven, zoals het reguleren van talgafscheiding, het verwijderen van roos, het verlichten van jeuk en het voorkomen van haaruitval.

De inhoud van de verschillende hoofdbehandelingen kan verschillen en vereist een bevestiging van de specifieke diensten op basis van gepersonaliseerde behandelingen.

Ja zeker, de behandelingen worden uitgevoerd door vrouwelijke masseuses. Er kunnen tegelijkertijd 2 mensen geholpen worden ongeacht het geslacht.

Ja zeker, we maken gebruik van een privé cabine waarbij er volledige privacy is. De masseuses zijn enkel vrouwen die de behandelingen uitvoeren.

Ja zeker, we maken enkel gebruik van natuurlijke verzorgingsmiddelen, waarbij vooraf gekeken wordt welke haar/huidtype je hebt, om de juiste en meest effectieve behandeling aan te kunnen bieden.

Zolang je normaal op je rug kan liggen kan je lekker genieten en tot rust komen met de Japanese Head Spa.